Jeg hedder Michael Avalon Kristensen. Jeg hjælper mænd, kvinder og par med at finde afklaring i deres liv og slippe kropslige og psykologiske begrænsninger. Jeg er registreret alternativ behandler med uddannelse i zoneterapi ved Naturmedicinsk kursuscenter, yoga og tantramassage ved Tantratemplet. Jeg har taget kurser i body sds og psykospirituel vejledning.!

 

Hvem henvender jeg mig til?

Min konsultation er åben for mænd, kvinder og par, der er klar til transformation og udvikling. Det kan være du oplever udfordringer i dit parforhold. Kæmper med lavt selvværd. Har kropssmerter. Står midt i en livskrise. Har uafklarede livstemaer. Har et dårligt sexliv. Oplever psykologiske og kropslige blokeringer. Sidder fast i ego konflikter. Tynges af tristhed, mørke og tunghed.!

 

Hvilke metoder arbejder jeg med?

Jeg arbejder med en variation af metoder fra mine uddannelser, som anvendes og justeres i forhold til din konkrete situation og behov. Jeg arbejder eksempelvis med…

  • akutryk, der letter spændinger i bevægeapparatet
  • ledfrigørelse, der frigør spændinger i led
  • reiki healing, der genopretter energilegement
  • positive suggestioner, der erstatter negative med positive tanker
  • chi gong og yoga, der opbygger energi i kroppen, som kan være nødvendigt i en specifik ! behandlingsproces

 

Hvad oplever du som klient?

Som klient træder du ind i lyst, behageligt og trygt rum, hvor du kan slippe dine masker og være dig selv. Du møder en robust, nærværende behandler, som møder dig som du er og ser dig.

 

DPP_0057